Over ANGELª - sieraden

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bedrijfsgegevens   

Maattabel sieraden

Onderhoud sieraden

Alle foto’s en ontwerpen van sieraden en accessoires vallen onder het internationaal copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Copyright© 2007-2019 ANGELª - sieraden

Bestellen van sieraden en accessoires
Bestel een artikel(en) aan de hand van voorbeelden. Je hebt nu de mogelijkheid om het gekozen voorbeeld identiek na te laten maken of uniek en custommade te laten maken naar jouw wensen (o.a. door andere kleur(en), maten, bedels)

Maatwerk bestellen
Ben jij op zoek naar jouw droomsieraad, een uniek accessoire of cadeau? Of ben je op zoek naar een sieraad of accessoire voor bij een bijzonder kledingstuk of voor een speciale gelegenheid, (bijvoorbeeld een bruiloft).Of heb je iets gezien op het internet of in een winkel wat je graag zou willen, maar je wilt het net even anders, bijvoorbeeld andere kleuren, materialen of maat. Samen met jou wensen en de creativiteit van ANGELª - SIERADEN, kunnen we een speciaal “handmade” sieraad, accessoire, cadeau, bedankje of relatiegeschenk voor je maken. Mail je wensen naar info@angel-sieraden.nl We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

In de orderbevestiging zijn de definitieve kosten voor het artikel(en)
en eventuele verzendkosten en kortingen opgenomen.

Bestellen
Producten bestellen bij Angelα
 - sieraden:

1. Mail naar info@angel-sieraden.nl met daarin
-  welke artikel(en) je wilt bestellen (artikelnummer van voorbeelden)
-  je naam adres woonplaats en telefoonnummer
-  je wensen zijn zoals in welke kleuren, maat , hoeveelheid
-  geef aan of je bestelling via post wilt ontvangen of zelf wil ophalen
   (’s-Hertogenbosch-Maaspoort)

Wil je de bestelling met een cadeauverpakking of versturen als cadeautje naar een ander afleveradres met cadeauverpakking en een boodschap bij je cadeautje geef dit dan aan in je mail

2. Alle artikelen worden door mij met de hand gemaakt, verwachtte levertijd staat vermeld bij het artikel en wordt ook vermeld in de orderbevestiging

Orderbevestiging

Het streven is dat je binnen 24 uur (op werkdagen) na het plaatsen van een bestelling een email ontvangt met daarin de orderbevestiging van je bestelling, levertijd, factuur en betalingsgegevens. Let op! Mocht je binnen 48 uur (op werkdagen) nog geen orderbevestiging hebben ontvangen dan kan het voorkomen dat je geen geldig emailadres hebt opgegeven, ​waardoor ik je geen orderbevestiging kan sturen.
In dit geval kun je contact met mij opnemen via info@angel-sieraden.nl

Betalen

Betalen doe je aan de hand van de orderbevestiging.

Mogelijkheden voor betalingen:

Bestellen

>> volgende

Bestellen Pagina 1 van 2