Over ANGELª - sieraden

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bedrijfsgegevens   

Maattabel sieraden

Onderhoud sieraden

Alle foto’s en ontwerpen van sieraden en accessoires vallen onder het internationaal copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Copyright© 2007-2019 ANGELª - sieraden

Betalingstermijn

Angel sieraden hanteert een betalingstermijn van 7 werkdagen. (Voor klanten buiten Nederland 14 werkdagen) Dit houd in dat je na het plaatsen van een bestelling 7 werkdagen de tijd hebt om de betaling te voldoen. Bestelling wordt pas in behandeling genomen als betaling binnen is. Indien de betalingstermijn is verstreken en ik geen betaling van je heb ontvangen vervalt je bestelling.

Afhalen
Voor het afhalen van je bestelling kun je in je mail aangeven een voorstel datum en tijd, je ontvangt altijd een bevestiging of datum en tijd akkoord is of Angel sieraden neemt contact met jou op voor het maken van een afspraak.


Service - levering

Je bestelling wordt met grote zorg, zo goed en netjes mogelijk verpakt.

Na ontvangst van je betaling word je bestelling gemaakt en daarna verzonden.
Je ontvang een mail dat je bestelling is verzonden. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL met track & trace. De verzend- en administratiekosten voor Nederland zijn € 4,35.
Gratis verzending bij bestellingen boven  €20,00 

Je hoeft dus niet persé thuis te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen. Binnen 1 tot 3 werkdagen heb je in principe je bestelling in huis. Let op! Angel -sieraden is niet aansprakelijk voor vertraging, zoek raken of beschadigingen tijdens de zending door PostNL!
Indien je zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kun je er voor kiezen de bestelling aangetekend te laten versturen.
De kosten van aangetekend versturen bedragen € 8,60 (tot 10 kg) en zijn voor rekening van de klant.


BESTELLINGEN BUITEN NEDERLAND

Bestellingen buiten Nederland (Europa) kunnen dezelfde procedure als hierboven volgen. De bijdrage in de verpakking- en verzendkosten is per zending, afhankelijk van gewicht en grootte pakket en zijn voor rekening van de consument.
​Ik stuur je zo spoedig mogelijk een offerte. (streven binnen 48 uur)
In deze offerte staan de gegevens die je nodig hebt om te kunnen betalen en de bijdrage in verpakking- en verzendkosten
Vanaf datum offerte heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Indien de betalingstermijn is verstreken en ik geen betaling van je heb ontvangen vervalt je bestelling.
Mocht je binnen 48 uur  (op werkdagen) nog geen orderbevestiging hebben ontvangen, dan kan het voorkomen dat je geen geldig email adres hebt opgegeven,
​waardoor ik je geen orderbevestiging kan sturen. In dit geval kun je contact met mij opnemen via info@angel-sieraden.nl

Bestellen

Bestellen Pagina 2 van 2

<< vorige