Over ANGELª - sieraden

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bedrijfsgegevens   

Maattabel sieraden

Onderhoud sieraden

Alle foto’s en ontwerpen van sieraden en accessoires vallen onder het internationaal copyright. Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of nagemaakt zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Copyright© 2007-2019 ANGELª - sieraden

HIP & UNIEK     TRENDY & HANDMADE


Bij ANGELª - SIERADEN houden we van sieraden en accessoires, die net even anders zijn. We bieden sieraden voor elke dag of voor speciale gelegenheden
(o.a. bruiloft, carnaval, kerst) en onze accessoires zijn herkenbaar aan een mix van kleuren, trends en musthaves.

H
et is voorlopig bij ANGELª - SIERADEN alleen mogelijk om sieraden en accessoires op bestelling te kopen. Naast de keuzemogelijkheid maatwerk, hebben we een uitgebreide collectie unieke, handgemaakte sieraden en accessoires, waaruit je kunt kiezen en die op bestelling gelijkend of custommade (naar jouw wensen, bijvoorbeeld door andere kleur-en, maten, bedels ) gemaakt kunnen worden. Geef bij armbanden de polsmaat door en bij kettingen de gewenste lengte.

Kies uit de collectie sieraden of accessoires, een voorbeeld en laat dit identiek of custommade maken. Klik op sieraden of accessoires om de voorbeelden te zien.

In de categorie
sieraden staan kettingen, armbanden, oorbellen en kindersieraden.
In de categorie
accessoires staan artikelen voor carnaval, waaronder ook sieraden, boekenleggers, sleutelhangers, haarmode, tassen, sjaals, omslagdoeken en kerstartikelen.

Omdat alle sieraden, accessoires met de hand worden gemaakt, kan ik natuurlijk niet garanderen, dat deze exact gelijk is aan het exemplaar op de foto. Soms is het niet mogelijk om een sterk gelijkend sieraad opnieuw te maken.

Wil je iets bestellen, check en volg de procedure op de pagina bestellen

LEVERTIJD
Alle artikelen worden door mij met de hand gemaakt, de geschatte levertijd zal meestal tussen 2 - 7 dagen zijn, afhankelijk van soort bestelling en of de materialen op voorraad zijn. De definitieve levertijd staat in je orderbevestiging.


Het streven is dat je binnen 24 uur (op werkdagen) na het plaatsen van een bestelling een email ontvangt met daarin de orderbevestiging van je bestelling, levertijd, factuur en betalingsgegevens.
Betalen doe je aan de hand van de orderbevestiging.
Bestelling wordt pas in behandeling genomen als betaling binnen is.

COLLECTIE SIERADEN EN ACCESSOIRES